Lotta uit de kabaalstraat - Lindgren, Astrid, 1907-2002; de Wolf, Alex, ....- (Amsterdam : Ploegsma, 2005)
Lotta, Mia Maria en Jonas wonen met hun ouders in de Kanaalstraat. Maar soms is het er zo'n lawaai dat hun vader het de "Kabaalstraat" noemt. Lotta, vier jaar oud, is de jongste. Iedereen vindt haar te klein om van alle leuke dingen te genieten. Op een dag is Lotta het beu. Samen met haar knuffelvarken Bamsie wil ze bewijzen dat ze heus groot en flink genoeg is.
Leeftijd: 7+
Keywords: Avonturen; Gezin