Cheffie is de baas. - Vrancken, Kaat, 1957-; van der Linden, Martijn, ....- (Antwerpen : Querido, 2005)
Chef, Puf en Boogie zijn drie teckels. Ze wonen in huis bij Emma. Daar doen ze alleen waar ze zelf zin in hebben. Cheffie is de oudste. Hij is de baas. Puf is een slaapkop. En Boogie wil graag alles weten. Maar dan wordt alles anders. Er komt een nieuwe hond in huis. Een grote hond. Hij heeft Herder. Waarom neemt Emma Herder altijd mee uit wandelen? Chef snapt er niks van.
Bekroond met de Zilveren Griffel 2005
Jeugdboekenweek 2006, lestips tweede en derde leerjaar
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Keywords: Blinden; Honden