Teunis. - Tellegen, Toon, 1941-; Jutte, Jan, 1954- (Antwerpen : Querido, 2005)
Teunis is een olifant. Zijn moeder is ook een olifant, en zijn vader ook. Zijn vader is olifant- ontdekkingsreiziger. Teunis en zijn moeder zien hem nooit. Ze zijn olifanten in een mensenwereld.Teunis gaat gewoon naar school. Natuurlijk is het niet gemakkelijk om zo anders te zijn, maar soms is het juist heel handig...
Jeugdboekenweek 2006, lestips tweede en derde leerjaar
Leeftijd: 7+
Keywords: Anders zijn; Olifanten