Kies mij! - Weber, Dirk, ....-; Jutte, Jan, 1954- (Antwerpen : Querido, 2005)
Fien woont al 3 jaar bij JIN. JIN is een kinderasiel. Soms komen er mensen die een meisje kiezen dat voor hen hét belangrijkste is. En dus wacht Fien, al 3 jaar lang. Fien wacht en tekent. Ze tekent haar leven, ze tekent de mensen die ze ontmoet. Ze tekent ook Wuf. Zou Wuf haar hét belangrijkste vinden?
Jeugdboekenweek 2006, lestips zesde leerjaar
Leeftijd: 9+
Keywords: Tekenen; Weeskinderen