Behandelingsstrategieën bij forensich-psychiatrische patiënten. - De Ruiter, Corine, ....-; Hildebrand, Martin, ....- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2005)
Inhoudsopgave1 Diagnostiek en classificatie bij forensisch psychiatrische patiënten2 Risicotaxatie bij forensisch psychiatrische patiënten3 Intramurale behandeling in de forensische psychiatrie: de Dr. Henri van der Hoeven Kliniek4 Cognitieve therapie bij forensische patiënten met persoonlijkheidsstoornissen5 Delictscenario en terugvalpreventie bij verkrachters en aanranders6 Farmacologische behandeling van forensisch psychiatrische patiënten7 Ambulante behandeling van de zwakbegaafde seksuele delinquent8 Behandeling van verslavingsproblematiek bij forensisch psychiatrische patiënten
Keywords: Forensische psychiatrie