Schoolpsychologie : de school als context voor ontwikkeling. - Taal, Margot, 1948-; Dudink, Ad, ....- (Amsterdam : Boom, 2006)
Inhoudsopgave1 Schoolpsychologie in historische context2 Intelligentieonderzoek en dynamisch testen in de klas: zicht op het niveau van cognitieve ontwikkeling van kinderen3 Onderwijs aan leerlingen met gedragsproblemen en ernstige psychopathologie4 Handelingsgerichte diagnostiek (HGD) op school5 Relaties met leerlingen en leraren6 Onderwijs voor kinderen met speciale onderwijsbehoeften: het speciaal onderwijs in Nederland
Keywords: Pedagogische psychologie