Trimbos zakboek psychische stoornissen. - Schoemaker, Casper, ....-; de Ruiter, Corine, ....- (Utrecht : De Tijdstroom, 2005)
InhoudsopgaveDeel 1: Stemmingsstoornissen1 Depressie2 Dysthymie3 Bipolaire stoornisDeel 2: Angststoornissen4 Paniekstoornis5 Sociale fobie6 Obsessief-compulsieve stoornis7 Gegeneraliseerde angststoornis8 Posttraumatische stressstoornis9 Specifieke fobieDeel 3: Eetstoornissen10 Anorexia nervosa11 Boulimia nervosaDeel 4: Persoonlijkheidsstoornissen12 Antisociale persoonlijkheidsstoornis13 Borderline persoonlijkheidsstoornisDeel 5: Overige stoornissen14 Schizofrenie15 Dementie16 Autismespectrumstoornissen17 ADHD
Keywords: Psychische stoornissen