Omgaan met hersenletsel : hulp bij een veranderd leven. - Palm, Jenny H. W., ....- (Assen : Van Gorcum, 2005)
Inhoudsopgave1 Leven na hersenletsel2 Bouw en werking van de hersenen3 Gevolgen van niet aangeboren hersenletsel4 Rouw en rouwverwerking na hersenletsel5 Traumatisch hersenletsel6 CVA/beroerte7 Hersentumoren8 Hersenschade ten gevolge van hartstilstand of ademhalingsstilstand: hypoxie/anoxie9 Cerebrale infecties: encefalitis en meningitis10 Epilepsie11 Niet-aangeboren hersenletsel bij kinderen en jongeren12 Omgaan met mensen met hersenletsel
Keywords: Hersenbeschadigingen