Dansen met materialen. - Bergman, Vera, ....- (Winschoten : Nevofoon, 2004)
Bij de ontwikkeling van dit lessenpakket is er van uitgegaan dat materialen kinderen kunnen motiveren en stimuleren tot beweging en zo een aanzet tot dans geven. Lessen: 1 Elementaire vormen 4:38 2 Lappen 3:39 3 Ballonnen 1:43 4 Elastieken 2:40 5 Buigzame poppetjes 3:03 6 Houten poppetjes 3:33 7 Nylon doek 3:58 8 Landbouwplastic 3:01 9 Sjaaltjes 3:24 10 Vreemde wezens 5:35 11 Wollespin 4:32
Keywords: Bewegingsexpressie -- Basisonderwijs; Dansexpressie -- Basisonderwijs