De organisatie als hulpmiddel. - Schermer, Klaas, ....-; Quint, Peter, ....- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2005)
Inhoudsopgave1 Organisaties en instellingen2 Soorten organisaties en instellingen3 De instelling als sociaal systeem4 De doelen van instellingen5 Organisatiestructuren6 Teamfunctioneren7 De cultuur van de organisatie8 Personeel9 Jouw plaats in de hiërarchie10 Je rechtspositie11 Management12 Beleid13 Organisatietheorieën14 Oefeningen
Keywords: Organisatieleer -- Non-profitorganisaties.