Anatomische atlas Prometheus - Schünke, Michael, ....-; Rude, Jürgen, ....-; Schulte, Erik, ....-; Schumacher, Udo, ....-; Rude, Jürgen, ....-; Voll, Markus, 1961- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2005)
Dé anatomische atlas koppelt voor u de anatomie rechtstreeks aan de klinische praktijk. Prometheus toont meer dan 3.000 zeer levensechte illustraties inclusief achtergrondinformatie. De atlas is specifiek ontworpen om u een beter inzicht te geven in de stoornissen, letsels en functionele beperkingen die u in de praktijk tegenkomt. Met de kleurgecodeerde samenvattende tabellen, handige schematische voorstellingen, heldere aanduidingen en praktische klinische inzichten kunt u een onderwerp diepgaand bestuderen of in één oogopslag het geheugen opfrissen.
3. Hoofd en neuroanatomie
Keywords: Anatomie