Sinterklaas kapoentje. - Van Kuyk, Jef J., ....- (Arnhem : Cito, 2001)
Past het sinterklaasfeest nog in onze samenleving? Is het niet te traditioneel? Is het voor alle kinderen in Nederland? Dus ook voor de vele allochtone kinderen die onze speelzalen en kleuterscholen bezoeken? Het antwoord hierop is een volmondig: 'JA' . 1. Algemeen 2. Spelprogramma 3. Groepsprogramma 4. Tutorprogramma 5. Bijlagen
Keywords: Feesten; Peuters; Sinterklaas; Sociale en emotionele opvoeding; Wereldoriëntatie -- Kleuteronderwijs