'T zit goed. - Moons, Julia, ....- (Leuven : CEGO, 2007)
't Zit goed! Het zou het enige antwoord moeten zijn op de vraag: hoe zit het met de betrokkenheid van onze kleuters? Of: hoe zit het met hun welbevinden? Dit doeboek verdient deze titel, want wie met de doe-activiteiten uit deze bundel aan de slag gaat, zit zeker goed. 't Zit goed! is al het derde deel in de succesvolle serie Kleuters & ik-doeboeken. Handen uit de mouwen was het eerste doeboek. Daarna kwam Van ganser harte! Dit derde doeboek verschijnt na 25 jaargangen Kleuters & ik. Een jubileumeditie, dus. Meteen de ideale gelegenheid om alle medewerkers te bedanken voor hun jarenlange inzet en creativiteit, en de hoop uit te spreken op nog eens zoveel jaren van vruchtbare samenwerking. Een blad en een boek bestaan niet zonder de lezers. Dat bent u. En als u dat blijft, bent of wordt, dan denken wij: ' t zit goed.
Keywords: Kleuteronderwijs; Knutselen