Con Frida en el Altiplano. - Soler-Espiauba, Dolores, 1935-; Viola, Angel, ....- (Barcelona : Difusion, 2002)
Serie de Venga a Leer. Con notas explicativas y preguntas
Keywords: Aanvankelijk lezen; Begrijpend lezen; Spaans -- Lezen