Psychiatrie. - Vandereycken, Walter, 1949-; Van Deth, Ron, 1955- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2004)
InhoudsopgaveDeel 1: Diagnostiek en benaderingHoofdstuk 1: Psychiatrie en maatschappijHoofdstuk 2: DiagnoseHoofdstuk 3: VerklaringHoofdstuk 4: BehandelingHoofdstuk 5: Verloop en preventieDeel 2: Psychiatrische stoornissenHoofdstuk 6: Psycho-organische stoornissenHoofdstuk 7: Stoornissen door gebruik van alcohol en drugsHoofdstuk 8: Schizofrenie en andere psychosenHoofdstuk 9: StemmingsstoornissenHoofdstuk 10: AngststoornissenHoofdstuk 11: Dissociatieve stoornissenHoofdstuk 12: Somatoforme stoornissenHoofdstuk 13: EetstoornissenHoofdstuk 14: Seksuele stoornissenHoofdstuk 15: SlaapstoornissenHoofdstuk 16: Stoornissen in de impulscontroleHoofdstuk 17: PersoonlijkheidsstoornissenHoofdstuk 18: AanpassingsstoornissenHoofdstuk 19: Stoornissen bij kinderen en adolescenten
Keywords: Psychiatrie