PHP applicatieontwikkeling : maak nu de stap van losse PHP-pagina's naar geïntegreerde webapplicaties. - Kassenaar, Peter, 1969- (Den Haag : Academic Service, 2005)
Programmeer complete webapplicaties in PHP
Keywords: PHP; Web development