Vrouwen gaan vreemd : een praktijkgids voor het werken met interculturele vrouwengroepen. - Van Remoortere, Cathy, ....-; Van de Wiele, Josée, ....- (Brussel : KAV, 2005)
In Vrouwen gaan vreemd geven de Brusselse beroepskrachten hun ervaringen en kennis door. De uitgave houdt het midden tussen een beschrijving van de werking en een praktijkgids. De brochure is doorspekt met sprekende foto's en het levendige relaas van deelneemsters, beroepskrachten en partners op het terrein. Een aangenaam lees- en praktijkboek voor iedereen die verschillende culturen wil samenbrengen
Keywords: Interculturele communicatie; Multiculturele samenleving -- Brussel; Vrouwenpraatgroepen