Español profesional : Spaans voor bedrijf en beroep. / Tekstboeken. 1 - Bürsgens, Gloria, ....-; Beck, Christine, ....-; Fischer, Martin B., ....-; Dekker, Adriaan, ....-; de Vries, Julia, ....- (Amsterdam [etc.] : IntertaaL, 2006)
Cursustekstboek voor jongeren en volwassenen die Spaans willen leren in een beroepsmatige context en nog geen (of weinig) voorkennis hebben.
Leidt naar niveau A1 plus van het Europees Referentiekader van de Raad van Europa.
Licentie-uitg. van: Berlin : Cornelsen Verlag, cop. 2005.
Met reg.
Keywords: Spaans; Leermiddelen (vorm).