Gemeentelijk waterbeheer in het buitengebied : handleiding voor een trendbreuk. - Vanderstadt, Hugo, 1949- (Londerzeel : Ecobooks, 2003)
Inhoudsopgave : 1.Probleemstellling Vlaamse riolen. 2.Werkwijze voor de afkoppeling van het regenwater. 3.Nieuwe technieken voor afvalwaterbeheer. 4.Nieuwe technieken voor regenwaterbeheer. 5.Het gemeentelijk afvalwaterplan. 6.Het gemeentelijk hemelwaterplan. 7.Voorbeeldprojecten.
Keywords: Waterbeheer