Kinderen met leer- en gedragsproblemen. - de Groot, Roel, ....-; Paagman, Cees. J., ....- (Amsterdam : Boom, 2000)
1. De kinderlijke ontwikkeling verloopt stap voor stap 2. Leerproblemen, wat zijn dat ? 3. Ontwikkelingsstoornissen 4. Leerproblemen op school 5. De relatie tussen leerproblemen en gedragsstoornissen 6. Pedagogische aanpak van de persoonlijkheid in wording 7. Reduceren of opheffen van belemmerende factoren 8. Enkele voorbeelden uit de praktijk 9. Wegwijzer voor hulp
Keywords: Gedragsstoornissen -- Kinderen