Zoogdieren. - Parker, Steve, 1952- (Antwerpen : Standaard, 2000)
Dit boek geeft een originele en opwindende nieuwe kijk op de fascinerende wereld van de zoogdieren. Prachtige, levenechte foto's van jonge aapjes, dassen, kangoeroes en andere dieren geven een uniek 'oogetuige'-verslag van biologie, gedrag en anatomie van zoogdieren.
Keywords: Zoogdieren