Griekenland. - Pearson, Anne, ....- (Antwerpen : Standaard, 2003)
Een oorspronkelijke en boeiende kijk op de pracht van het oude Griekenland. Schitterende kleurenfoto's van wapenuitrusting, sieraden, tempels en nog veel meer, bieden een uniek ooggetuigenverslag van de geschiedenis van het dagelijk leven van de oude Griekse beschaving.
Keywords: Griekenland -- Oudheid; Grieks-Romeinse tijd