Het heelal. - Kerrod, Robin, ....- (Antwerpen : Standaard, 2003)
Ontdek de ongelooflijke geheimen van het heelal vanaf de verste sterrensystemen tot ons eigen zonnestelsel.
Keywords: Astronomie; Sterren-Planeten-Ruimtevaart; Ruimtevaart