Islam. - Wilkinson, Philip, ....- (Antwerpen : Standaard, 2003)
Ontdek het verhaal van de islam - het geloof, de cultuur en geschiedenis die de moderne islamitische wereld hebben geschapen.
Keywords: Godsdienst; Islam