Egypte. - Hart, George, 1945- (Antwerpen : Standaard, 2003)
Ontdek de grootste beschaving van het Nijldal - van de praal aan het hof van de farao tot de eenvoud van het dagelijkse leven van de gewone mensen.
Keywords: Egypte -- Oudheid; Het oude Egypte