Integraal wiskunde : handboek. (Mechelen : Wolters Plantyn.)
1 Meetkunde: -Vlakke figuren -Rechten -Lijnstukken -Hoeken -Spiegelen -Driehoeken -Merkwaardige lijnen in een driehoek -Vierhoeken -Cirkels en regelmatige veelhoeken -Omtrek en oppervlakte -Voorstellen van lichamen 1 Getallenleer: -Getallenverzamelingen -Coöridanten -Het optellen en aftrekken in Z -Het vermenigvuldigen in Z -Eigenschappen van het vermenigvuldigen in Z -Het delen in Z -De vier hoofdbewerkingen in Z -Het machtsverheffen in Z -Vierkantswortel in Z -Herhalingsoefeningen -Rationele getallen -Bewerkingen met rationale getallen -Eigenschappen van de bewerkingen in Q -Gemengde opgaven -Rekenkundig gemiddelde -Verhoudingen -Vergelijkingen -Vraagstukken 2 Meetkunde: -Herhaling -Lichamen in de ruimte -Oppervlakte en volume van lichamen -Verschuivingen -Spiegelingen -Draaiingen -Puntspiegelingen -transfomraties in PI -Congruente figuren -Gelijkvormige figuren 2 Getallenleer: -Diagrammen en grafieken -Getallenverzamelingen -Bewerkingen met rationale getallen -Eigenschappen van bewerkingen, Rekenregels -Ontbinden in factoren -Vergelijkingen -Machten met natuurlijke exponenten - Machten met gehele exponenten -Grote en kleine getallen -nde machtswortel -Verhoudingen en evenredigheden -Recht evenredig en omgekeerd evenredig -Eentermen -Veeltermen -Vergelijkingen en vraagstukken 4 B Goniometrie Vlakke Meetkunde ASO 5u.: -Goniometrie -Vlakke meetkunde - 5/6F algebra en analyse TSO-KSO + 2 uur specifiek gedeelte.
Keywords: Wiskunde -- Secundair onderwijs