Bossen en wouden. - De Coster, Marc, ....-; Herremans, Jean-Paul, ....- (Brussel : Artis-Historia, 1997)
Inhoudsopgave Inleiding Vorte Bossen Drongengoed Bos t' Ename Bois Joly Hallerbos Zoniënwoud Walenbos Nieuwenhoven Osthertogenwald Het woud van Anlier-Rulles Het bos van Fil Maillet Het woud van Bon Secours
Keywords: Bosfauna; Bosflora