Heide en venen. - De Coster, Marc, ....-; Herremans, Jean-Paul, ....- (Brussel : Artis-Historia, 1998)
Inhoudsopgave Inleiding De Kalmthoutse Heide Hageven-Plateaux De Mechelse heide De vallei van de Ziepbeek De Maten De Sint-Pietersberg De Hoge Venen Plateau des Tailles Seilles Devant-Bouvignes De Viroin
Keywords: Heidefauna; Heideflora; Venen