van Kop tot Staart. - Post, Hans, ....-; Schubert, Dieter, ....-; Schubert, Ingrid, ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2002)
De dierenwereld blijft verbazen. Hans Post, jarenlang werkzaam in Diergaarde Blijdorp, neemt je mee in het rijk der dieren en verrast je met talloze weetjes en interessante feiten. Wist je bijvoorbeeld dat een glimworm haar achterlijf als een lampje kan laten gloeien om een partner te lokken? Dat ooievaars als het heel warm is soms over hun poten poepen om af te koelen? En dat een hyena kan lachen?
Keywords: Dieren