De proefjeskoffer 2. - Govaert, Katrijn, ....-; Govaert, Marc, ....- (Gijzenzele : WiNaDoe)
De ontdekkingstocht doorheen natuurkunde, wiskunde en techniek gaat verder... je grijze cellen gebruiken is de boodschap!
Keywords: Natuurkunde -- Basisonderwijs