Kindertekeningen begrijpen : wat tekeningen kunnen leren over de ontwikkeling, de gevoels en de ervaringen van kinderen. - Andersen, Elke, ....- (Aartselaar : Deltas/Zuidnederlandse Uitgeverij, 1999)
In dit boek wordt aan de hand van talrijke voorbeelden beschreven welke ontwikkelingen kinderen bij het tekenen en schilderen doormaken, hoe ze reële situaties omzetten in beelden en wat ze met deze beelden juist willen meedelen. Bovendien zult u door dit boek ontvankelijker en gevoeliger worden voor kindertekeningen en ook gestimuleerd worden om samen met kinderen nieuwe teken- en schilderervaringen op te doen.
Keywords: Kindertekeningen -- Psychologie