Energize! : groepsactiviteiten voor groot en klein. (Merelbeke : Quest Europa, 1994)
Iedereen, groot en klein, houdt van energizers. Energizers staan voor samenwerking, wisselwerking en ... dolle pret! Ze brengen mensen dichter bij elkaar en zorgen gegarandeerd voor een geanimeerde stemming. Iedereen kan meedoen. De regels zijn eenvoudig en de nadruk ligt op spontaniteit, socialisatie en bovenal, plezier. Inhoud: Ijsbrekers Groepen samenstellen Groepsvormende spelletjes Rekken en strekken Kijk-, zeg- en denkspelletjes Lopen, lopen, lopen Afscheidsspelletjes
Keywords: Bewegingsspelen; Groepsspelen; Muzikale vorming