Prijsstabiliteit : waarom is dat belangrijk voor jou? Lerarenboek. - Gerdesmeier, Dieter, ....- (Frankfurt am Main : Europese Centrale Bank, 2005)
Inhoud: 1. Inleiding 2. Geld - een kort historisch overzicht 3. Factoren die de prijsontwikkeling bepalen 4. Het monetaire beleid van de ECB
Keywords: Economie -- Secundair onderwijs; Euro (munteenheid).; Geld; Prijsontwikkeling