Project : eetgewoonten. - Geysels, Griet, ....- (Brussel : Leefsleutels, 2000)
Inhoud: 1. Wat heb je nodig om gezond te blijven? 2. Eet iedereen zoals wij? 3. Etiquette 4. Anders dan anders 5. Wat geven we uit? 6. Ben je tevreden met jezelf? 7. Heb ik tijd om te eten? 8. Samen gezond eten Doelgroep: laatste jaren Buitengewoon Secundair Onderwijs en het Beroeps Secundair Onderwijs
Keywords: Eten; Sociale vaardigheden -- Secundair onderwijs