Project : drugs. - Geysels, Griet, ....- (Brussel : Leefsleutels, 2000)
Inhoud: 1. Genotsmiddelen 2. Drugs! Wie -> Wat? 3. Bespreking van enkele legale drugs 4. Illegale drugs: waarover spreken wij? 5. De klas -> hoe begin je eraan? wat gebeurt er verder? 6. De wetgeving 7. Drugs -> mooi niet 8. Ban de drugs! 9. Een ex-drugsverslaafde aan het woord Doelgroep: laatste jaren Buitengewoon Secundair Onderwijs en het Beroeps Secundair Onderwijs
Keywords: Drugs; Sociale vaardigheden -- Secundair onderwijs