Project : relaties en seksualiteit. - Geysels, Griet, ....- (Brussel : Leefsleutels, 2000)
Inhoud: 1. Afspraken maken en weiligheid creëren 2. Kennismaking 3. Verliefdheid/Versieren 4. Lichamelijke ontwikkeling 5. Handen thuis 6. Veilig vrijen 7. Relaties 8. Mythes 9. Evaluatie Organisaties Brochures, boeken en materiaal Doelgroep: laatste jaren Buitengewoon Secundair Onderwijs en het Beroeps Secundair Onderwijs
Keywords: Seksualiteit -- Adolescenten; Sociale vaardigheden -- Secundair onderwijs