Project : cultuurverschillen. - Geysels, Griet, ....- (Brussel : Leefsleutels, 2000)
Inhoud: 1. Ik verschil, jij verschilt, iedereen verschilt 2. Oordelen -> veroordelen -> vooroordelen 3. Godsdiensten 4. Racisme 5. Muziek 6. Vluchten 7. Voedsel Doelgroep: laatste jaren Buitengewoon Secundair Onderwijs en het Beroeps Secundair Onderwijs
Keywords: Multiculturele opvoeding; Sociale vaardigheden -- Secundair onderwijs