Project : stages. - Geysels, Griet, ....- (Brussel : Leefsleutels, 2000)
Inhoud: 1. Wie ben ik? Wat kan ik? 2. Stage... welk beest is dat? 3. Hoe vind ik een stageplaats 4. Zich aanbieden 5. Voorbereiding van de stage 6. Stagecontract 7. Rechten en plichten van de stagair 8. Attitudes in de nieuwe situatie 9. Evaluatie Doelgroep: laatste jaren Buitengewoon Secundair Onderwijs en het Beroeps Secundair Onderwijs
Keywords: Sociale vaardigheden -- Secundair onderwijs