Project : vandalisme. - Geysels, Griet, ....- (Brussel : Leefsleutels, 2000)
Inhoud: 1. Het woord vandalisme even verklaren 2. Geschiedenis van de volksstam ... de Vandalen 3. Vandalisme op school 4. Vandalisme in de buurt 5. De prijs van vernielingen uitrekenen 6. Waarom vandalenstreken uithalen? soorten 7. Waarom vandalenstreken uithalen? herhaling 8. Hoe reageer ik en de anderen? 9. Werken met krantenknipsels 10. Vandalisme en straffen 11. Polite aanpak 12. Vandalige rekensommen 13. Wat doen we er aan? 14. Slotactiviteit Films over vandalisme Literatuur Doelgroep: laatste jaren Buitengewoon Secundair Onderwijs en het Beroeps Secundair Onderwijs
Keywords: Jeugd en geweld; Sociale vaardigheden -- Secundair onderwijs