Het grote experimenteerboek voor kinderen : met eenvoudige proefjes en experimenten, de wetten van de natuur leren kennen, met experimenten voor alle seizoenen! (Aartselaar : Deltas, 2003)
Inhoud: Lent -Wat water allemaal kan -Seizoenen, licht en duister -Kleuren, beelden, regenbogen -Kiemen, groeien, bloeien Zomer -Traagheid, rust en beweging -Warmte, hitte, afkoeling -Wind en weer, bliksem en donder -Krabbel-, kruip- en fladderdiertjes Herfst -Blaanderen, vruchten, kruidengeuren -Kleine keukenchemie -Aarde, smurrie en waterspelletjes -Elektriciteit en magnetisme Winter -Koudetrucs, ijs en sneeuw -Geluiden, lawaai, muziek en klanken Vuur, warmte, kaarsenschijn Truc of wiskunde Experimenten en geschenken
Keywords: Experimenten; Proeven