Atlas van de wereldgeschiedenis. - Haywood, John, 1956- (Keulen : Könemann, 1999)
Inhoud: De antieke wereld De middeleeuwen De tijd van de ontdekkingen De moderne tijd
Keywords: Atlassen -- Geschiedenis