Prehistorie. - Estellon, Pascale, ....-; Goldie, Sonia, ....-; Picq, Pascal, ....- (Leuven : Davidsfonds/Infodok, 2001)
Alls begon in Afrika, tussen bomen en droge grassen, tussen tijgers en olifanten. Aan de rand van een meer werd ruim drie miljoen jaar geleden één van de eerste mensachtigen geboren: Lucy, de beroemste Australopithecus. Duik de geschiedenis van de mens in, laat je gewone besef van tijd achter. Vergeet gisteren, vandaag en morgen en laat je meevoeren naar miljoenen jaren geleden, naar de totaal verschillende prehistorie Een schat aan informatie en warme prenten nemen je mee naar Egypte. Achteraan vind je een grote poster: een overzicht van die fascinerende tijd, om zelf in te kleuren.
Keywords: Prehistorie; Oertijd