Voorlezen kan iedereen! : handboek met tips, interviews, voorbeelden, klassiekers. - Van Acker, Tania, ....- (Leuven : Davidsfonds/Infodok, 2005)
Knus in de sofa, op de schoolbanken, in bed, op de trein... Jij en je boek. Maar wist je dat samen lezen zo veel leuker is? Of dat voorlezen echt niet zo moeilijk is als het lijkt? Voorlezen kan iedereen! is een boeiend standaardwerk vol teksten over de verschillende aspecten van voorlezen. Voor iedereen die met kinderen en boeken, werkt, voor (groot)ouders, opvoeders, leraren, bibliothecarissen. Voor wie geboeid is door kinder- en jeugdliteratuur en op zock naar nieuwe, praktische tips en ideeën. Ook voor wie gewoon geïnteresseerd is in lezen en praten over boeken. Met illustraties van Ingrid Godon, met foto's van Lieve Blancquaert, met interviews van Joke van Leeuwen, Wim De Vilder, Alida Neslo... door Jelle van Riet.
Keywords: Voorlezen