De komma vertelt. - Heuninck, Hilde, ....- (Berlaar : Het Geel Punt, 2005)
'De komma vertelt' werkt als een vangnet waarmee u de kinderen die afhaken bij de klassikaal gehanteerde methode alsnog op weg kan helpen. U vindt in dit boek praktische grondslagen, gedetailleerde oefenstappen en allerlei tips om minder fortuinlijke kinderen verder te helpen. De sterke rekenaar heeft dit niet nodig, voor hem zou dit tijdsverlies betekenen en enkel tot ergernis leiden.
+ 22 kopieerbladen
Keywords: Rekenstoornissen; Remediërend onderwijs -- Basisonderwijs; Zorgverbreding -- Basisonderwijs