Mijn eerste Van Dale : voorleeswoordenboek. - Schlichting, Liebeth, ....-; Gerritsen, Paula, ....-; Sluyzer, Betty, 1953-; Verburg, Marja E., ....- (Antwerpen : Van Dale Lexicografie, 2005)
Mijn eerste Van Dale: het echte woordenboek voor de allerkleinsten Doelgroep: 2-5 jarigen Dit vrolijke en soms vertederende voorleeswoordenboek bevat de eerste 1000 woorden die kinderen moeten kennen voordat ze naar de basisschool (in België: kleuterschool) gaan. De betekenis van de woorden wordt uitgelegd in tekeningen en versjes. De versjes op rijm nodigen uit tot nazeggen en helpen bij het onthouden van de woordbetekenissen.
Keywords: Beeldwoordenboek