Verkeer(s)wijzer : module voor de begeleider. - Redant, Barbara, ....-; t' Serstevens, Patricia, ....-; de Clercq, Saskia, ....- (Mechelen : Leefsleutels, 2003)
Verkeer(s)wijzer is een educatief project over attitudes en risicogedrag in het verkeer. Het heeft tot doel jongeren te laten stilstaan bij hun houding als voetganger, fietser, bromfietser of autobestuurder, alleen of in groep.
Keywords: Verkeersopvoeding -- Secundair onderwijs; Verkeersveiligheid