Springbonen! - Horemans, Marleen, ....-; Blanquaert, Bert, ....-; Foets, Marleen, ....-; Ketsman, Goedele, ....-; Van Dijck, Goele, ....- (Diest : Danskant, 2003)
Een reeks dansspelletjes en dansen voor de jeugd vanaf 6 jaar.
Inhoudsopgave : Klus geklaard (klusklos, klussenrace, klus geklaard) Goed gemutst (dansende hoeden, bevroren hoeden, volg Eileen, hoedendans) Gerinkeld (spiegelnar, carnavalsstoet, sluipdans, dreigduet) Gestoeld (samen op een eiland, 1-2-3 gestoeld, onderduikers, alles-behalve-zitdans, danskrant, stoelengedoe) Op stap (kleurendans, tweetallentocht, getallendans, 500 miles) Op stok (springstok, dirigent met stok, stokkenimpro, kadjendo) Opgelepeld (de dansende slang, lepelduet, nootslingeren, lepeldans) In de kijker (spoorzoekers, het bolt waar het rolt, vizierplezier, speurslurf, telescoopdans) Gegroet (groetjes, jabberdance, koude en warme jabber, variaties in D-groot) Beschenen (overbelicht, flits flits foto, reizende beelden, laat de show maar beginnen, voeten in de spotlicht, voedselvergiftiging, murderdancing) Gesopt (water - inspiratiebron, watersporen, pas(s)op) Reuzenbal (foetsiebal, balonnenzee, verstopbal, tikballon, knellebel, rugbal, bots - botste - gebotst, namen werpen, loopbal, rolling ball, bal in zicht, lakenbal, ballonnendans)
Bij deze herdr. werd een aanvullend hoofdstuk toegevoegd met alle dansspelletjes rond het thema 'Reuzenbal' die gebruik maken van dezelfde bijgevoegde cd.
Keywords: Dansexpressie -- Basisonderwijs; Dansexpressie -- Secundair onderwijs