Walvissen. - Papastavrou, Vassili, ....- (Antwerpen : Standaard, 2002)
Wees getuige van de wonderbaarlijke wereld van zeezoogdieren; hoe soorten als walvissen en dolfijnen leven en communiceren. Welke mythen en legenden bestaan er rond deze dieren?
Keywords: Zoogdieren; Zeezoogdieren