Het skelet. - Parker, Steve, 1952- (Antwerpen : Standaard, 2002)
Wees getuige van de geheimen van skeletten en krijg inzicht in de werking, structuur en evolutie van mens en dier.
Keywords: Menselijk lichaam; Lichaam