Beren en panda's. - Bright, Michael, ....- (Amsterdam : De Lantaarn, 2002)
Van de angstaanjagende grizzlybeer in Noord-Amerika tot de reuzenpanda in het Verre Oosten hebben beren altijd tot de menselijke verbeelding gesproken.
Keywords: Beren; Panda's.; Roofdieren